Емулзије за масажу

Емулзије су израђене искључиво од компоненти природног порекла. Не садрже ниједну врсту адитива (конзервансе, вештачке боје или емулгаторе). То су двофазни системи које је пре употребе потребно промућкати како би и масна и водена фаза на кожи могле да испоље своје позитивне ефекте. До сада нису забележене нежељене реакције.

Напомена: стајањем долази до реверзибилне сегментације фаза и стварања талога што је нормалан процес када су у питању препарати типа емулзија, као и они који садрже биљне састојке. Протресањем бочице препарат се враћа у изворно стање. Производ не смеју користити особе код којих се може јавити реакција преосетљивости на неки од састојака. Не излагати се директно сунцу током примене препарата.

1.            Емулзија за масажу I (нерафинисано уље сунцокрета, сок и млевене бобице ароније 10%, мед 10%)

2.            Емулзија за масажу 2 (нерафинисано уље сунцокрета са лековитим принципима биљака – камилица, хајдучка трава, рузмарин, жалфија, кора мандарине, маслиново уље, сок и млевене бобице ароније 10%, мед 20%)

3.            Емулзија за масажу 3 РЕЛАКС (нерафинисано уље сунцокрета са лековитим принципима рузмарина и жалфије, маслиново уље, сок ароније 15%, арома по избору)

4.            Емулзија за масажу 4 АНТИЦЕЛУЛИТ (нерафинисано уље сунцокрета са лековитим принципима рузмарина, жалфије, лаванде, бршљана и коре цитруса, сок и млевене бобице ароније 25%)

5.            Емулзија за масажу 5 ЗА ЛИЦЕ (нерафинисано уље сунцокрета са лековитим принципима камилице и жалфије, маслиново уље, сок и млевене бобице ароније 30%)

6.            Емулзија за масажу 6 ПРОТИВ БОЛОВА СА ЕФЕКТОМ ЗАГРЕВАЊА (нерафинисано уље сунцокрета са лековитим принципима рузмарина, жалфије, камилице и паприке, маслиново уље, сок и млевене бобице ароније 5%)

7.            Емулзија за масажу 7 ЗА ОСЕТЉИВУ КОЖУ (нерафинисано уље сунцокрета са лековитим принципима камилице и хајдучке траве,  маслиново уље, сок и млевене бобице ароније 5%)

8.            Емулзија за масажу 8 СА ЕФЕКТОМ ЗАТЕЗАЊА (нерафинисано уље сунцокрета са лековитим принципима рузмарина, лаванде и жалфије, маслиново уље, сок и млевене бобице ароније 40%)

Све препарате можете поручити путем контакт формулара, директно путем мејла cicini.melemi@gmail.com или на број телефона 064/121-87-40