Други о нама

Искуство фармацеута

,,Радим као фармацеут у апотеци дуги низ година и лако су ми доступне информације о бројним производима за негу коже, а често сам у прилици да испробам и узорке тих производа.

У широкој палети готово да не може да се погреши кад се одабере производ реномираног произвођача. Ипак, некад је кожи потребан нешто ,,личнији” приступ. Тада можете да замолите свог фармацеута да вам у апотеци припреми препарат баш по мери ваше коже. Или можете да испробате неке од производа који настају уз знање фармацеута, а поштујући све оно што је већ вековима познато о састојцима из природе. Пример таквих производа су Цицини мелеми.

Моја кожа је због рада у затвореном простору и честе примене антисептика постала сувља и осетљивија на влагу и промене температуре што се манифестовало нелагодностима.

Пријатељица ми је проследила крему са аронијом и у кратком периоду времена резултати су већ били видљиви. Једино је важно да нисте алергични на пчелиње производе пошто је то база препарата Цицини мелеми, који имају моју препоруку.”

Маг.фарм. Невена Боро

Фантастичан производ за вашу кожу. Моја топла препорука.

Милица

Балзам за усне је толико добар да је сваки коментар сувишан.

Марија

Кремом мажем руке увече и буду ми меке и мирисне када се пробудим.

Сандра

Мека, влажна и осећај да кожа просто дише…

Љиљана